Priser

Information om

VÅRA PRISER

PRISER


Jag är öppnen med mina priser och ger mycket för pengarna!


Nedan presenterar vi våra priser för olika tjänster. Kontakta alltid oss med vad du vill ha gjort så kan vi ge dig klara prisbesked.


"Vanlig" bouppteckning

6 000 - 9 000 kr


Testamente

3 000 - 4 000 kr


Övrig konsultation

800 kr/timme


Vi kan hjälpa er!

Ekonomitjänst Svante Folkesson jobbar med boupteckningar och testamenten främst i Kronobergs län. De flesta uppdrag sker i Växjö, Lessebo och Älmhults kommuner. Vi tar givetvis emot förfrågan från andra orter i närområdet. Tetamente är även något som kan utföras på distans.

OM MIG

Svante Folkesson


Jag utgår ifrån Växjö och kommer gärna hem till dig/er. Det går även att göra upp om tider utanför ordinarie arbetstid och på helger då jag försöker vara flexibel och anpassa arbetet efter era behov.


Jag går sakligt och lugnt igenom alla delar som behövs göras med en boupteckning och ser till att processen blir så enkel och förståelig som möjligt. Juridiska termer kan låta komplicerade men jag förklarar vad olika begrepp innebär och gör det så lättfattligt som möjligt och svarar på alla frågot som kan uppstå.


Jag jobbar även en hel del i närområdet utanför Växjö kommun såsom i Lessebo, Uppvidinge, Älmhult med fler orter.Kontakta mig


Svante Folkesson

Telefon: 0706-57 11 55

E-post: svante@etjanst.se


Copyright © All Rights Reserved